Beste ouders en kapoenen

Zoals jullie allemaal wel gelezen hebben in het Keihardje, gaan wij van 27 tot 31 juli 2021 op kamp. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons!

Normaal gezien houden we voor het kamp kampbezoeken. Hierbij gaan we dan bij elke kapoen persoonlijk langs om het kamp voor te stellen (locatie, thema, wat neem ik mee?), vragen te beantwoorden… Vorig jaar werd dit, door corona, vervangen door een online infosessie met alle kapoenen samen. Na die sessie kregen we van heel wat ouders de feedback dat hierdoor de persoonlijke touch verloren ging en dat vragen stellen moeilijker werd. Omdat dit voor veel kapoenen hun eerste kamp is, willen we dat dit jaar absoluut vermijden.

Daarom hebben we dit jaar nogmaals een nieuw format: online kampbezoeken! We zullen elk gezin terug persoonlijke kampinfo geven, maar via een online medium. Zo hopen we dat de ouders al hun vragen kwijt kunnen, maar ook de kapoenen hun zorgen opnieuw vrijuit kunnen delen met ons.

Hiervoor hebben we (nogmaals) een online formulier. Via dit formulier schrijf je je kapoen in voor het kamp, ook als je nog niet helemaal zeker bent. Nadat je kapoen is ingeschreven, zullen wij telefonisch contact met jullie opnemen om een tijdstip voor het kampbezoek af te spreken. Let op, vul dit formulier ook in als je kind niet meegaat. Hier de link: https://forms.gle/gL5RNJmt3aTfGGtE7

Aarzel niet om vragen of zorgen nog te delen met ons.

Een stevige scoutslinker
De kapoenenleiding

Categorieën: KapoenenScoutsnieuws