Jojo’s

Jojo’s zijn 11 à 13 jaar oud en zijn uit op avontuur. Samen met vrienden of per patrouille trekken ze erop uit.  Ze leren allerlei technieken zoals sjorren, vuur maken, kaartlezen, maar ook vaardigheden zoals verantwoordelijkheid en respect. Na een fantastisch jaar boordevol leuke activiteiten gaan jongverkenners en jonggidsen 10 dagen op tentenkamp.

Leiding

avatar for AngelinaAngelina
avatar for EmielEmiel
avatar for LauraLaura
avatar for OrlyOrly

 


Bowling Jojo’s

Dag jojo’s!


Zaterdag 1 februari gaan we bowlen! We spreken af om 19u aan de bowling in Oostduinkerke en het einduur is 21u30, vergeet zeker geen 5 euro! Laat zeker tegen donderdag weten of jullie aanwezig zullen zijn 🙂


Groetjes jullie leiding

Schaatsactiviteit

Komende zondag gaan we met alle takken schaatsen!


Afspraak om 13u45 aan de schaatsbaan van Koksijde. Vergeet zeker niet je handschoenen mee te doen en 4€ (inclusief huur schaatsen). De activiteit zal reeds gedaan zijn om 16u.


Tot dan!

Kerstweekend Jojo’s

Beste ouders,

20-22 december gaan we op weekend met de jojo’s! We spreken af om 18u50 aan het station van Veurne, om zo de bus van 19u15 te nemen. Zondag rond 14u zijn we terug aan het station. De kostprijs bedraagt €35 voor alles. Doordat het kerst is, vragen we om een cadeautje te voorzien van max €5.

Wat neem je mee;

  • slaapgerief
  • slaapzak, matje, kussen
  • reservekledij (warme!/ regenkledij)
  • wasgerief
  • zaklamp

Bij vertrek scoutskledij aan doen. Gelieve een seintje te geven aan takleider Angelina, indien je mee gaat of niet.
Het thema voor ons weekend is “foute kersttrui”.

Groetjes van jullie leiding!

Verrassingsactiviteit

Deze zondag is het voor beide takken verrassingsactiviteit! Wat we zullen doen, zullen we even geheim houden. Wel wat belangrijke info:


* De activiteit duurt van 14u tot 16u

* Neem zeker 4 EURO mee


Tot morgen!
De leiding


P.S. ook de andere takken hebben morgenmiddag activiteit.

Foto’s schaatsactiviteit 2019

Afgelopen zondag gingen we met de ganse scouts schaatsen te Koksijde. Hier zijn enkele sfeerbeelden van de dag. Klik op ‘Verder Lezen’ om alle foto’s te bekijken.

Verder lezen

Schaatsactiviteit

Komende zondag gaan we met iedereen schaatsen! Afspraak om 13u45 aan de schaatsbaan van Koksijde. De activiteit zal al om 16u gedaan zijn. Vergeet zeker geen handschoenen (verplicht) en 4 eurotjes (of je meerbeurtenkaart).
 
Tot dan!
De leiding