Beste leden, ouders/voogd en sympathisanten van onze scouts

Hou allemaal zaterdag 28 mei vrij in jullie agenda, want dan staat er iets heel leuk op het programma. We sluiten het scoutsjaar in stijl af met een gezellige BBQ en misschien voor velen nog leuker, de kampvoorstelling! Inderdaad, dat hoor je goed, op 28 mei komen jullie te weten hoe het kamp eruit zal zien. En het wordt een extra leuk kamp, want het is dit jaar weer een groepskamp! Enkel de kampvoorstelling van de jins zal op een andere datum gehouden worden, de jinleiding zal dit tijdig communiceren.

Aan de kampvoorstelling koppelen we dus een gezellige BBQ. Vanaf 12u is iedereen welkom voor een lekker aperitiefje, wat gevolgd wordt door braadworsten à volonté en een ijsje. De hele namiddag kan je ook terecht in onze bar voor verfrissende drankjes aan democratische prijzen. Daarnaast zorgen we ook voor voldoende animatie voor de kinderen.

Natuurlijk kan je ook naar de kampvoorstelling komen zonder de BBQ mee te doen. Kom dan gewoon naar onze scoutslokalen op het juiste uur (zie planning) en als je wilt, kan je ook dan nog genieten van een drankje. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Ben je sympathisant van onze scouts en heb je zin in een gezellige namiddag waarmee je onze scouts ook nog eens steunt? Kom dan zeker gezellig mee BBQ’en.

Kan je niet aanwezig zijn op de kampvoorstelling? Geen probleem, de leiding van jouw kind zal zelf contact met je opnemen voor een andere afspraak. Hou er wel rekening mee dat deze afspraken iets later kunnen vallen (eind juni), door de examens van de leiding.

Wat? BBQ en kampvoorstelling

Waar? Scoutslokalen

Inschrijven? Inschrijven kan via onderstaande link. Voor zowel de kampvoorstelling als de BBQ moet je inschrijven. Dit kan tot en met vrijdag 20 april. Je bent pas definitief ingeschreven voor de BBQ nadat je het bedrag hebt overgeschreven op BE37 9733 8214 0628 met als mededeling “BBQ + naam van de inschrijving”.

https://forms.gle/Z89TqsNBXFLGfQLS8

Prijs?

  • Kampvoorstelling: helemaal gratis
  • BBQ: €12/volwassene; €8/kind (tot 12j)

Planning:

Planning BBQPlanning kampvoorstelling
12h – 13hAankomst en apéro15h – 16hKapoenen
13h – 15hBraadworst à volonté15h – 16hWelpen
15h – 17hIjsjes16h – 16h30Jojo’s
12h – …Bar16h30 – 17hGivers

Een stevige linker en hopelijk tot 28 mei

De voltallige leidingsploeg