Nieuw scoutsjaar

Beste scoutsleden, scouts-familie, scouts-sympathisanten, zelfs chiro-sympathisanten, ...

 

de meesten vinden het waarschijnlijk ongelofelijk spijtig dat de zomer bijna voorbij is (alhoewel het weer nog helemaal niet herfstig is), maar bekijk het aan de positieve kant:

Jullie mogen bijna weer naar de scouts!! 

Zondag 25 september vliegen we er weer in met een inschrijvingsdag in de scoutslokalen! 

Na het kamp was er een rustperiode, maar begin deze maand is de leiding er weer in gevolgen met alle scoutslokalen in orde brengen, keihardjes maken, planningen maken voor sjorringen, jaartekens bestellen.... En dit alles wordt uiteindelijk gevierd op 25 september! Vanaf 14u zijn jullie welkom in de scouts om jullie eerst en vooral (opnieuw) in te schrijven, maar voor de nieuwelingen is er ook meer dan genoeg kans om alles te weten te komen over de scouts, de leiding (waaronder een heleboel nieuwe leiding!) , al een paar spelletjes meedoen, werking en omgeving wat te leren kennen en bijvoorbeeld voorlopig in te schrijven voor het scoutsjaar. 

Ook kunnen jullie alles in verband met het scoutsuniform al aankopen of bestellen. Bovendien krijgen jullie het nieuwe jaartekentje bij inschrijving! Natuurlijk zal er ook mogelijkheid zijn tot een hapje en een drankje en een toffe babbel met mede-scouts-sympathisanten in een hopelijk mooie namiddagzon. Neem gerust de hele familie mee want er zal genoeg animatie en activiteiten zijn!

Kortom, de ideale gelegenheid om de scouts (nog) beter te leren kennen! Kom dus zeker af. 

Zondag 2 oktober is dat de eerste activiteit, zoals gewoonlijk van 14u-17u in de scoutslokalen!

 

In bijlage zit de vernieuwde reclameformulier in verband met inschrijvingen en werking van de scouts. 

 

Tot dan,

 

een stevige scoutslinker,

het leidingsteam 

share: