Fiesta Zeedustra, 14 mei!

Dag scoutsers,

De dagen worden langer en langer, de rokjes en korte broeken mogen weer uit de kast, en de temperaturen stijgen naar een hoogtepunt! Jawel, de ZOMER komt eraan! Om dat te vieren nodigen we jullie graag uit op FIESTA ZEEDUSTRA, het strandfeest van de jins van scouts Zeedustra Koksijde 

Zo ziet het programma eruit:

13u: aanmelden Kubb-toernooi
14u: eerste worp
17u: finale
18u: prijsuitreiking + pastabar à volonté
21u: FIESTA!

----------13u00-----KUBB-TOERNOOI-----------------------

Het Kubb-toernooi wordt gespeeld in teams van 4-6 personen aan €15 per team. Er zijn prachtige prijzen te winnen, gesponsord door o.a. de Ice Watch store en bakkerij Leterme! Ook voor de jongsten zijn er prijzen te winnen, in een apart Kids-toernooi. Voor de toeschouwers wordt er een gezellige strandbar geïnstalleerd. Kortom, iedereen welkom vanaf 13u voor sport, spel, strand, zon, en een fris pintje!

----------18u00-----PASTABAR---------------------------------

Na al het gesport worden vanaf 18u de magen gevuld aan de pastabar - à volonté! Je krijgt de keuze uit 3 verschillende sauzen: bolognese, carbonara en 4 kazen. Dit kan voor de prijs van €15 voor volwassenen en €10 voor kinderen. Terwijl de zon onder gaat worden we zo klaargestoomd voor het feestje…

----------21u00------FIESTA!!!--------------------------------------

Fiesta Zeedustra, het meest exotische strandfeest van de Westkust, begint vanaf 21u. Met onze voeten in het zand en onze ogen op de zee gericht, dansen en springen we de nacht in. Een fantastische afsluiter van dit zomerse evenement!

----------------INSCHRIJVEN----------------------------------------

Kubb-toernooi: Stuur samen met je team van 4-6 personen en teamnaam een mailtje naar jonas@zeedustra.be, of antwoord gewoon op deze mail. Betalen doe je ter plaatse. De origineelste naam verdient een prijs!

Pastabar à volonté + Fiesta: Antwoord op deze mail of stuur een mailtje naar jonas@zeedustra.be met volgende gegevens:
Naam + aantal volwassenen + aantal kinderen. Betalen doe je ter plaatse. Wie zich inschrijft voor de pastabar mag ook gratis binnen op de fiesta!

Fiesta: Wie enkel naar de Fiesta komt hoeft niet in te schrijven en betaalt ter plaatse €5.

 

Dus, schrijf je in, sport, eet en feest als een bezetene, en steun zo het buitenlands kamp van de jins!

Stevige scoutslinker
de jins

P.S. Vergeet je niet op aanwezig te plaatsen op onze FB-pagina! https://www.facebook.com/events/1586050638352178/

share: